Personal sökes

Nu söker vi personal till nästa säsong. Vårt första år har varit lärorikt och givande.
Vi har totalrenoverat anläggningen och startat upp restaurang med lunch- och kvällsservering.
Tagit emot hotell- och campinggäster.
Haft stället fullt med träningsgrupper och landslag.
Ordnat konferencer.
Sen kom Coronan och gav oss en extra lång paus men nu laddar vi om och vässar klorna inför nästa säsong med öppning till höstlovet v.44

Vi söker..

Hotellansvarig
Tjänsten innebär att ansvara över hotellet, stugorna, campingen och dess dagliga drift.
Sköta receptionen med in och utcheckning, bokningssystem och fakturering.
Se till att städ och allmänt underhåll fungerar.
Försäljning och marknadsföring tillsammans med ägarna.
Arbeta med större grupper/bokningar tillsammans med restaurangansvarig.
Se till och ansvara för att våra gäster är nöjda.
Arbeta kostnadseffektivt och hållbart.
Erfarenhet från liknande tjänst är merietarande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierad arbetstid beroende på säsong och bokningsläge.

Restaurangansvarig
Tjänsten innebär att ansvara för Sporthotellets restaurang och dess dagliga drift.
Sköta serveringen och kassan.
Ansvara för personal och bemanning.
Lära upp ny personal.
Inköp till restaurang och bar.
Planering och inköp till grupper i samråd med hotellansvarig.
Ordna event och temakvällar som lockar gäster.
Arbeta kostnadseffektivt och hållbart.
Ge gästen bästa möjliga upplevelse.
Erfarenhet från restaurang är meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierad arbetstid beroende på säsong och bokningsläge.
Hotellansvarig och Restaurangansvarig blir våra nyckelpersoner som kommer att jobba mycket tillsammans. Ni kommer att bli väl insatta i varandras arbetsområden och få representera Sporthotellet. Bemanning av schema görs tillsammans.

Köksansvarig kock
Sporthotellet serverar lunch vardagar samt helglunch under högsäsong. Kvällsservering fredagar och lördagar i lågsäsong och varje kväll under lovveckor. Under vårt första år har vi tagit fram en väl fungerande modell för meny och servering.
Som kock på Sporthotellet ansvarar du för köket och dess dagliga drift.
Förbereder och tillagar lunch och övriga måltider till våra gäster.
Menyplanering och beställningar. Planering för stora grupper i samråd.
Egenkontroll.
Arbetar kostnadseffektivt och hållbart.

Under högsäsongsveckorna är man två kockar men under lågsäsong klarar man köket på en kock. Vårt kök är nyrenoverat och välutrustat med mestadels nya maskiner. Tjänsten är en säsongsanställning alternativt en tillsvidareanställning med varierad arbetstid.

Extrapersonal hotell och restaurang
Vi söker flera säsongare som vill jobba på Sporthotellet. Arbetsuppgifterna är både på hotellet och i restaurangen.
Serveringspersonal till restaurangen.
Hotellvärd till receptionsjobb och gästservice.
Hotellstäd.
Tjänsterna är säsongsbaserade med varierad arbetstid.

Vill du vara med och utveckla Tärnaby Sporthotell?
Mejla ditt cv till info@tarnabysporthotell.se
För mer information om tjänsterna ring Ulrika Arrhenius 0954-10416