ALPINT

I och med vårt nära samarbete med Tärnaby Alpint kan vi erbjuda bra paketlösningar på boende och liftkort liksom service runtomkring. Det ska vara smidigt att bo på Tärnaby Sporthotell för träningsgrupper, allt för att gästerna ska få så mycket tid i backen som möjligt.

Bo med självhushåll eller skräddarsy ett upplägg som passar just er grupp. Med Tärnaby Alpints satsning på tidig snö beräknas Ingemarbacken vara igång senast V. 44.

LÄNGDSKIDÅKNING

Tärnaby Sporthotell ligger ca 50 meter från Vikmyra skidstadion med  3,3 km och 5 km belysta spår samt ett milspår. Här finns vallarum, omklädningsrum med dusch och toalett. Bastu finns på Sporthotellet.

Spåren håller hög kvalité, se mer info på HemavanTärnabys officiella hemsida. Bo med självhushåll, hel- eller halvpension. Vi skräddarsyr efter dina önskemål. Bor ni hos oss maxar ni tiden i skidspåren!

FRIÅKNING

Laxfjället i Tärnaby är sedan gammalt ett fint friåkningsområde, det känner alla locals till. Nu har omvärlden börjat upptäcka det! Mycket tack vare att det är så lättillgängligt.
Från vår anläggning är det bara att ta Linbanan upp på toppen eller spänna på stighudarna och börja traska. Det finns opistade nerfarter för alla och massor av orörd snö!
För friåkare är Sporthotellet perfekt, bästa läget till bra pris!

SKOTERÅKNING

Vår anläggning ligger med direkt anslutning till skoterleden. Tärnafjällen erbjuder fin skoteråkning med stor variation. Se mer info på HemavanTärnabys officiella hemsida.

Runt stugorna och hotellet finns gott om plats för skotrar och släp. Vi har även ett varmgarage om man behöver skruva. Välkomna små och stora gäng!

FISKE & JAKT

Tärnaby Sporthotell är geografsikt en bra utgångspunkt för fiske och jakt i Tärnafjällen. Bo i stugorna eller på hotellet med självhushåll eller hel/halv-pension. Vi skräddarsyr efter önskemål.

Är fiske- och jaktlyckan god finns tillgång till egen frys!

SVAMP & BÄRPLOCKNING

Sensommar och höst är fin skördetid i Tärnafjällen. Naturen är som ett dukat smörgåsbord, bara att ta för sig!

Från vår anläggning går man bara ut genom dörren och upp på Laxfjället. Vill du sen äta din nyplockade svamp direkt passar ett boende med självhushåll. Sporthotellet har ett nytt fräscht kök och en trevligt matrum med stor balkong.

CYKLING & VANDRING

På hjul eller till fots når du lätt Tärnafjällens fina toppar från vår anläggning. Bo med självhushåll eller måltid efter önskemål. Kanske vill du ha matsäck att ta med?

På Tärnaby Sporthotell har vi bra utrymmen att hänga på efter en aktiv dag till fjälls. Bastu, sportbar, allrum och trevlig matsal.