ALPINT

I och med vårt nära samarbete med Tärnaby Alpint kan vi erbjuda bra paketlösningar på boende och liftkort liksom service runtomkring. Det ska vara smidigt att bo på Tärnaby Sporthotell för träningsgrupper, allt för att åkarna ska få så mycket tid i backen som möjligt. Efter passet i backen varvar ni ner i vårt nya gym. Bastu och relax finns på hotellet likaså skid- och vallarum.

Bo med självhushåll eller skräddarsy ett upplägg som passar just er grupp. Med Tärnaby Alpints satsning på tidig snö beräknas Ingemarbacken vara igång senast v. 44. Grupper som bor hos oss garanteras alltid traseér i backen.

För gruppbokning avseende boende och liftkort kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se. För bokning av traseér och frågor rörande backen kontakta Samuel på kontakt@tarnabyalpint.se

LÄNGDSKIDÅKNING

Tärnaby Sporthotell ligger ca 50 meter från Vikmyra skidstadion med  3,3 km och 5 km belysta spår samt ett milspår. Här finns vallarum, omklädningsrum med dusch och toalett.

Spåren håller hög kvalité och passar både professionella träningsgrupper och de aktiva motionärerna. Ett perfekt tillhåll för er som vill ha många mil i benen inför Vasan. Bo med självhushåll, hel- eller halvpension. Vi skräddarsyr efter dina önskemål. På Sporthotellet finns gym, bastu och relax samt skid- och vallarum. Bor ni hos oss maxar ni tiden i skidspåren!

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

FRIÅKNING

Laxfjället i Tärnaby är sedan gammalt ett fint friåkningsområde, det känner alla locals till. Nu har omvärlden börjat upptäcka det! Mycket tack vare att det är så lättillgängligt.
Från vår anläggning är det bara att ta Linbanan upp på toppen eller spänna på stighudarna och börja traska. Det finns opistade nerfarter för alla och massor av orörd snö!
För friåkare är Sporthotellet perfekt, bästa läget till bra pris!
Bo med självhushåll eller hel/halvpension, du väljer. För senaste och bästa info om puderläget kontakta vår Fjällchef Samuel på kontakt@tarnabyalpint.se

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

SKOTERÅKNING

Vår anläggning ligger med direkt anslutning till skoterleden. Tärnafjällen erbjuder fin skoteråkning med stor variation. Se mer info på HemavanTärnabys officiella hemsida.

Runt stugorna och hotellet finns gott om plats för skotrar och släp. Vi har även ett varmgarage om man behöver skruva. Välkomna små och stora gäng!

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

FISKE & JAKT

Tärnaby Sporthotell är geografsikt en bra utgångspunkt för fiske och jakt i Tärnafjällen. Bo i stugorna eller på hotellet med självhushåll eller hel/halv-pension. Vi skräddarsyr efter önskemål.

Är fiske- och jaktlyckan god finns tillgång till egen frys!
Jagar du med hund är ni båda välkomna att bo i våra hundtillåtna stugor, till hotellet har vi ett hundrum för burar.

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

SVAMP & BÄRPLOCKNING

Sensommar och höst är fin skördetid i Tärnafjällen. Naturen är som ett dukat smörgåsbord, bara att ta för sig!

Från vår anläggning går man bara ut genom dörren och upp på Laxfjället. Vill du sen äta din nyplockade svamp direkt passar ett boende med självhushåll. Sporthotellet har ett nytt fräscht kök och en trevligt matrum med stor balkong.

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

CYKLING & VANDRING

På hjul eller till fots når du lätt Tärnafjällens fina toppar från vår anläggning. Bo med självhushåll eller måltid efter önskemål. Kanske vill du ha matsäck att ta med?

På Tärnaby Sporthotell har vi bra utrymmen att hänga på efter en aktiv dag till fjälls. Bastu, sportbar, allrum och trevlig matsal.

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se

FÖRETAG / KONFERENS

Tärnaby Sporthotell passar utmärkt som mötesplats!

Vi erbjuder företag och grupper ett bekvämt boende med ett rikt utbud av fjällaktiviteter utanför dörren. Laxfjället är unikt i sitt slag, på bara en kort promenad kommer man ovan trädgränsen och stillheten infinner sig. Utsikten är oslagbar och Tärnabys legendariska alpinhistoria gör sig genast påmind och kryddar upplevelsen.

Vår anläggning med sitt unika läge är även en hub för fjällaktörer inom upplevelser. Vi förmedlar kontakter för er som vill sy ihop egna program eller hjälper till att boka. Vintertid har vi alpina pister, orörd snö, längdspår och skoterled i direktanslutning till anläggningen.

Hos oss finns flera miljöer för möten, bl.a. ett rymligt konferensrum med utrustning. Vi har ett gym, bastu och relax, restaurang och sportbar.

Hotellet ligger i en egen byggnad med trevligt möblerad lobby, allrum med matplats och nytt kök för självhushåll, bastu och relax.

I huvudbyggnaden finns restaurang, sportbar, minibar i lobbyn och gym.

För gruppbokning kontakta oss direkt på info@tarnabysporthotell.se